Potrebujeme formu na biskupský chlebíček a potravinovú fóliu
12
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Na krém si pripravíme jahodové pyré z jahôd,cukru a citrónovej šťavy.Vmiešame jogurt.Smotanu si vyšľaháme do tuha.Želatínový stužovač si pripravíme podľa návodu s vodou a vmiešame do pyré z jahôd a jogurtu.Nakoniec primiešame šľahačku.
- 2
Formu si vyložíme potravin.fóliou a na dno poukladáme piškóty,nalejeme cca tretinu krému a postup opakujeme pokiaľ máme krém.Ukončíme piškótami a vložíme cca na 2 hodiny do chladničky
- 3
Pred podávaním vyklopíme z formy , ozdobíme jahodami a strúhanou čokoládou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu