Jahodová fantázia

helusa - bez fotkyhelusa, 21. októbra 2009

Potrebujeme formu na biskupský chlebíček a potravinovú fóliu

12
porcií
15 minút
príprava

Suroviny

250 g
100 g
150 g
250 ml
250 ml
100 ml
1 bal
1 ks
1 ks




Postup

  1. 1

    Na krém si pripravíme jahodové pyré z jahôd,cukru a citrónovej šťavy.Vmiešame jogurt.Smotanu si vyšľaháme do tuha.Želatínový stužovač si pripravíme podľa návodu s vodou a vmiešame do pyré z jahôd a jogurtu.Nakoniec primiešame šľahačku.

  2. 2

    Formu si vyložíme potravin.fóliou a na dno poukladáme piškóty,nalejeme cca tretinu krému a postup opakujeme pokiaľ máme krém.Ukončíme piškótami a vložíme cca na 2 hodiny do chladničky

  3. 3

    Pred podávaním vyklopíme z formy , ozdobíme jahodami a strúhanou čokoládou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia