Jablkový chlebík DIA

redakcia - fotkaredakcia, 25. septembra 2009
4
porcie
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

250 g
2 ks
100 g
1/2 KL
50 g
230 g
1/2 balíčka

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Rastlinný tuk vymiešame so žĺtkami. Pridáme postrúhané jablká, škoricu a hrozienka.

  2. 2

    Z bielkov si ušľaháme sneh. Opatrne do neho vmiešame múku s práškom do pečiva a primiešame k žĺtkovej zmesi.

  3. 3

    Cesto vylejeme do tukom vymazanej a múkou vysypanej chlebíkovej formy. Pečieme, kým sa cesto nevysuší.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 2 komentáre
Vymazať
Hmmm..tento recept je bez cukru,takže diabetikom vyhovuje...len miesto klasickej múky -doporučujem celozrnnú polohrubú múku ...ináč super...nezabudnúť vypočítať chlebové jednotky!!!!!