Foto: kikushinka
Rýchlovečka bez pečenia :)
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
2,5 balíčka indián keksov si rozložíme na plech. Uvaríme hustý puding zo smotanového pudingu, zlatého klasu, cukru a vanílinového cukru. Po vychladnutí primiešame heru.
- 2
Rovnomerne rozotrieme na indián kekse polovicu krému. Naň potom rovnomerne dáme ríbezle, alebo akékoľvek kyslejšie ovocie. Na ríbezle poukladáme piškóty.
- 3
Na to znova krém, zbytok indián keksov a už len poliať čokoládou. Treba to nechať postáť, zmäknúť. Ja to zvyknem načínať až na druhý deň. Dobrú chuť :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu