Husacia pečeň podľa šéfkuchára

Marián Filo
šéfkuchár a majiteľ reštaurácie Afrodita v Čereňanoch, kuchár roka 2011, 1. apríla 2012
Husacia pečeň podľa šéfkuchára
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
2
porcie
10 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
300 g




Postup

  1. 1

    Do rozohriateho tuku vložíme husaciu pečeň v celku. Na miernom ohni tiahneme približne 15 minút. Pečienku krájame na tenké plátky, ochutíme soľou, korením.

  2. 2

    Podávame s grilovaným jablkom, ochuteným cherry likérom a tekvicovým olejom.

Diskusia k receptu

jarunka
Vyborne. Ja som jedla naposledy husaciu pecen s grilovanou huskou.( uz to bolo davno) Dala by som si.
elalea
.....fakt profi recept hodny sefkuchara......"Irenko,proč,řekni mi prooooč....";-)....???
elalea
*...a sampinony,jabka a tie farebne cudne veci odkial šéfko?a po 25 min tep.uprave je ta pecienka fajn???spapaj si to....;)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia