Husacia pečeň podľa šéfkuchára
Marián Filo
šéfkuchár a majiteľ reštaurácie Afrodita v Čereňanoch, kuchár roka 2011, 1. apríla 2012
šéfkuchár a majiteľ reštaurácie Afrodita v Čereňanoch, kuchár roka 2011, 1. apríla 2012
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
2
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do rozohriateho tuku vložíme husaciu pečeň v celku. Na miernom ohni tiahneme približne 15 minút. Pečienku krájame na tenké plátky, ochutíme soľou, korením.
- 2
Podávame s grilovaným jablkom, ochuteným cherry likérom a tekvicovým olejom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu