Husacia pečeň podľa šéfkuchára

Marián Filo
šéfkuchár a majiteľ reštaurácie Afrodita v Čereňanoch, kuchár roka 2011, 1. apríla 2012
Husacia pečeň podľa šéfkuchára
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
2
porcie
10 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
300 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Do rozohriateho tuku vložíme husaciu pečeň v celku. Na miernom ohni tiahneme približne 15 minút. Pečienku krájame na tenké plátky, ochutíme soľou, korením.

  2. 2

    Podávame s grilovaným jablkom, ochuteným cherry likérom a tekvicovým olejom.

Diskusia k receptu

8 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: