Tento recept je u nás doma veľmi obľúbený. Foto bohužiaľ nemám lebo koláč sa zje skôr ako ho stihnem odfotiť.
6-8
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
20-30 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Rúru predhrejeme na 200°C a maslom vymastíme štvorcovú formu so stranou 22cm.
- 2
Hrušky scedíme a poukladáme ich na spodok formy. Zvyšné suroviny dáme do kuchynského robota a vymiešame hladké cesto.
- 3
Cesto naložíme na hrušky a pečieme 20 - 30 minút. Koláč má byť vnútri trochu roztečený nie úplne upečený. Po vybratí z rúry necháme 5-10 minút odstáť a potom ho pokrájame. Môžeme ho poliať čokoládovou omáčkou. (sladká smotana, čokoláda, troška cukru a lyžička instantnej kávi).
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu