Foto: tatranka
Stane sa mi,že keď kúpim na pohľad krásne ,veľké hrozno,nesplní moje očakávanie.Je kyslé a som z neho sklamaná.Nie sú to sladké gulôčky.Preto som si Zobraziť celý popisStane sa mi,že keď kúpim na pohľad krásne ,veľké hrozno,nesplní moje očakávanie.Je kyslé a som z neho sklamaná.Nie sú to sladké gulôčky.Preto som si už dávnejšie vytvorila recept na závin,kde poslúži a jeho použitie je vítané.Chutí výborne a zabudnem na zlú kúpu.
príprava
na 180-200 °C
Postup
-
1
Ingrediencie.
-
2
Z mlieka,vanilkového cukru,vanilkového pudingu,pr.cukru uvaríme hustý puding.
-
3
Po odstavení pudingu,pridáme na polovičku prekrojené hrozno,zbavené kôstočiek.Jestvuje aj bezkôstkové hrozno,no ja som také nemala.Vyčistiť je chvíľočka.Hrozno zamiešame ešte do horúceho pudingu.
-
4
Necháme vychladiť.
-
5
Mala som aj tvaroh.Nemohla som nič pokaziť a tak som ho pridala.Neľutujem.Budem robiť už len tak.No pred tým som nedávala.
-
6
Pridaný tvaroh.
-
7
Keď je puding a celá masa schladená,na vyválkaný plát ,z polovice cesta,naložíme masu.Cesto dookola potrieme rozšľahaným vajíčkom.To isté urobíme ešte ráz.Prenesieme na suchý plech.
-
8
Dáme piecť na 200 stupňov do vyhriatej rúry. Po 10 minútach teplotu stiahneme na 180 stupňov.Koláč dopečieme.Keď je pekný zlatistý,je hotový.To tak trvá 20-25 minút.
-
9
Hotový koláčik.
Diskusia k receptu