Foto: pumaamravec
Na jeseň je toto gaštanové mliečko s nádychom vanilky ako stvorené.
1
porcia
porcia
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
V malom hrnčeku si metličkou zmiešame gaštanové pyré s mliekom a vanilkovým cukrom. Počas stáleho miešania privedieme takmer k bodu varu. Podávame teplé, môžme ozdobiť šlahačkou a vrch posypať na jemno postrúhaným gaštanovým pyré. Suroviny sú na jeden pohár, ale doma väčšinou varíme s 1 l mlieka kam ide práve jedno balenie gaštanového pyré a je preč ani nevieme ako. :)
- 2
Tip: Najlepší vanilkový cukor je domáci :) http://varecha.pravda.sk/recepty/cukor-s-fantaziou-/19637-recept.html
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu