Tento recept mám od mojej maminy a je chutný a jednodychý.
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Hokaido si ošúpeme ale nemusíme šupy sú jedlé a ťažko sa šúpu (: Tekvice si nakrajame na menšie rovnaké kusy aby sa nám to rovnomerne uvarilo.Tekvicu dame variť do vody a trošku ju osolíme.Varíme ju približne 30 min aj menej.
- 2
Potom si tekvicu rozmixujeme pridáme smotanu a privedieme do varu a stačí nechať povariť asi 5 min. Polievku si dochútime soľou,korením,podľa chuti pridáme cukor.Ak nechcete smotanu dávať nemusíte aj tak je veľmi dobrá.
- 3
Ak si vyberiete dať na polievku krutóny tak si toustový chlieb nakrájame na malé kocky a opražíme. Ak sa rozhodnete pre jadierka napríklad slnečnicové ,v obchode kupíte už aj osmažené. ...A posipeme na polievku.DOBRÚ CHUŤ!!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu