Grilované kuracie prsia obaľované v slanine
Ami El Gani
šéfkuchár reštaurácie a tapas baru Rambla v Bratislave, 11. marca 2010
šéfkuchár reštaurácie a tapas baru Rambla v Bratislave, 11. marca 2010
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
Postup
-
1
Kuracie prsia pokrájame na kocky veľkosti 50 g. Každú kocku obalíme plátkom slaninky a napichneme na špíz.
- 2
Pripravujeme na grile asi 5 minút z každej strany, pokvapkáme olivovým olejom, osolíme a okoreníme.
- 3
Náš tip: Veľmi jednoduché a rýchle jedlo, ktoré očarí aj nečakanú návštevu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu