Grilážky s krustou z karamelu

Klaudia Mikulová
cukrárka z cukrárne Klaudia v Bojniciach, 15. januára 2010
Grilážky s krustou z karamelu
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc

Suroviny

1 ks
700 g
400 g




Postup

  1. 1

    Upečieme piškótový plát, po vychladnutí povykrajujeme kolieska, odložíme.

  2. 2

    Uvaríme griláž na karamelový krúžok, a to z cukru a zomletých orechov. Teplú masu vyvaľkáme na plechu a pokrájame na pásiky a sformujeme do krúžku, ktorý priložíme na vykrojené piškótové kolieska.

  3. 3

    Plníme čokoládovým krémom a zalievame čokoládovou alebo fondánovou polevou.

Diskusia k receptu

1365_1270586392 - profilový obrázok
esi
esi
Chcela by som vidieť ten postup výroby grilážových krúžkov. Ja som sa raz rozhodla robiť trubičky podľa jednej faktastickej kuchárky z Nitry, ale poviem vám, buď som to nestihla stočiť, alebo to bolo veľmi hrubé a koľko som sa popálila, to ani nehovorím. Šikulky, ktoré to vedia robiť. Rada by som sa priučila. Inak to je zákusok jak chuťove tak aj vzhľadovo fantastický.
cagalka
no a JA BY SOM ICH CHCELA NA SVADBU AKO DAR KTO MI ICH UROBI PROSIM
helenka2307
tak na tieto grlažky chodim do PRIEVIDZE Až Z DUNAJSKEJ STREDY!!!!NETER MI ICH MUSI ZA KAžDU CENU ZOHNAT VžDY!!!NEVIEM čI SU OD VAS ALE SU FANTASTICKE MNAAAAAAAAAAAAAAAAM!!!!!!!!!A TO SU ZAKUSKY MOJEJ MLADOSTI!VOLAKEDY ICH PIEKOL CUKRAR V HOTELY HVIEZDA!!!!!NEMAJU KONKURENCIU!!!!!!!!!!!!!!!!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia