Grilážky s krustou z karamelu
Klaudia Mikulová
cukrárka z cukrárne Klaudia v Bojniciach, 15. januára 2010
cukrárka z cukrárne Klaudia v Bojniciach, 15. januára 2010
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Postup
-
1
Upečieme piškótový plát, po vychladnutí povykrajujeme kolieska, odložíme.
- 2
Uvaríme griláž na karamelový krúžok, a to z cukru a zomletých orechov. Teplú masu vyvaľkáme na plechu a pokrájame na pásiky a sformujeme do krúžku, ktorý priložíme na vykrojené piškótové kolieska.
- 3
Plníme čokoládovým krémom a zalievame čokoládovou alebo fondánovou polevou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
varecha.pravda.sk/recepty/grilazky/3058-pouzi.html...