nemáme radi klasický grenadír, ale pretože jesť treba aj lacnejšie, naučila som sa od mojej mamky takúto verziu
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
očistené zemiaky nakrájame na malé kocky, povaríme asi 5 min. v mierne osolenej vode, scedíme, dáme na panvicu, polejeme olejom a opekáme do chrumkava. Keď sú skoro hotové, pridáme grilovacie korenie ( podľa vlastného výberu a chuti), premiešame a ešte asi 3 min. poopekáme
- 2
cestoviny ( ja používam vrtule) klasicky uvaríme a zmiešame so zemiakmi
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
tradoval sa vtip, ze: .." z panelaku vola mamka na veceru chlapca domov, on sa pyta, mami a co je na veceru? -ona granadir... on zasomre..zas to h....no!
nuz ja ho za to veru nepovazujem ako prilohu najradsej mam calamadu alebo sladkokyslu cviklu s chrenom alebo uhorky, ktore si najradsej robim sama so slovenskym zelkom. Ziadny typ mi ich tu nenahradi...
mnamky, urobime zakratko...dakujem za pripomenutie