Foto: valeri
Inšpirovala ma Adkas svojiím Gaštanovo čokoládovým dezertom. Ja som si ho zjednodušila, lebo syn má dnes narodeniny a zmyslela som si len ráno, že Zobraziť celý popisInšpirovala ma Adkas svojiím Gaštanovo čokoládovým dezertom. Ja som si ho zjednodušila, lebo syn má dnes narodeniny a zmyslela som si len ráno, že mu k darčeku pripravím aj nejakú maškrtu.
príprava
Postup
-
1
Táto tortička je oproti origináliu veľmi zjednodušená, na dno som dala okrúhle piškóty a keďže môj syn má 38, aj som ich pokvapkala rumom, na ne pokrájané broskyne, krém zo šľahačky a nastrúhaného gaštanového pyré, znovu piškótky pokvapkané rumom, po obvode som nádobu vyložila kesksíkami a už len navrstvila zvyšnú plnku. Pyré som nepostrúhala celé, kúsok som nechala na dozdobenie. čokoládu som len nahrubo nasekala nožom a nasypala tiež navrch spolu s lupienkami.
-
2
Dobrá bude určite, len má veľkú má jednu chybu, že som ju nedokázala preniesť bez fólie, ešte asi nebola celkom stuhnutá :-)), tak so ju preniesla aj s fóliou, očistila som ju servítkou a obstrihala kraje.
Diskusia k receptu