Fusilli s cuketou, šampiňónmi a šunkou fotorecept
Dnes som varila podľa mojej nevesty. Chceli niečo ľahké.
Suroviny
| 400 g |
|
| 1 kg |
|
| 500 g |
|
| 500 g |
|
| 1,5 hlavička |
|
| 2 tégliky |
|
| 3 PL |
|
|
|
|
|
|
|
| Cesnakový chlieb : | |
| 4 krajce |
|
|
|
|
| 2 - 3 strúčiky |
|
| 50 g |
|
|
|
|
Postup
-
1
Pripravila som si fusilli . Tie uvarím až ku koncu varenia .
-
2
Cukety som umyla , nastrúhala .
-
3
Nastrúhala som aj šampiňóny .
-
4
500 g šunky som nakrájala tiež na drobno .
-
5
Očistila som cesnak . Teraz už mám pripravené všetky potrebné suroviny a môžem ísť variť .
-
6
Na olivovom oleji vo woku opečiem po častiach všetky suroviny . Keď sú všetky ingrediencie opečené , pridám k zelenine kyslú smotanu . Samozrejme jedlo osolím a okorením mletým čiernym korením .
-
7
Dala som variť vodu na fusillie . Uvarila som ich .Pripravila som si Ramu,kyslú smotanu , cesnak.
-
8
Nakrájala som si starší chlieb . Natrela som ho maslom , pridala som pretlačený cesnak a na vrch som nastrúhala eidam .
-
9
Zapiekla som chlieb v rúre na 180 °C .
-
10
K opečenej zelenine so šunkou som pridala smotanu , chvíľu som ju prehriala a môžeme ísť obedovať . Nevesta si k obedu dala aj cesnakový chlieb .









Diskusia k receptu