Fazuľový perkelt s párkom

peter64 - fotkapeter64, 28. januára 2012

je z jedného českého časopisu a zaujal ma a preto ho ukladám sem na Varechu a sú tu aj ďalšie zaujímavé recepty

4
porcie

Suroviny

500 g
2 ks
500 g
3 ks alebo klobása
3 ks
3 ks
1 ks
1 veľký




Postup

  1. 1

    Deň vopred si namočíme fazuľu.Orestujeme nakrájanú cibuľu na drobno,pridáme mäso, párky,fazuľu a podlejeme vodou.Asi v polovici varenia pridáme nakrájané papriky,paradajky,masox, soľ,mleté čierne korenie a dovaríme do mäkká. Keď je fazuľa mäkká pridáme paradajkový pretlak.Podávame z chlebom alebo pečivo.

Diskusia k receptu

evanaaa
Hutné, a aj chutné jedlo, nasýti, robím podobne a papriku s parad. dávam do väčšiny mias ak sú čerstvé. Ale už používam viac fazuľu z konzervy, lebo dvakrát za sebou, čo som robila namáčanú, nechcela mi zmäknúť ani v kuchte, takto to je aspoň rýchlejšie.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia