Recept nie je môj "vynález", pochádza z nejakej poradenskej kulinárskej rubriky nejakých dávnych novín, keď sa ešte piesok lial a voda sypala. Je taký Zobraziť celý popisRecept nie je môj "vynález", pochádza z nejakej poradenskej kulinárskej rubriky nejakých dávnych novín, keď sa ešte piesok lial a voda sypala. Je taký jednoduchý, že to vlastne ani nie je recept. Príprava pokrmu je taká rýchla, že to ani nie je príprava. Jeho jedenie je také prosté, že to ani nie je jedenie, a preto ho možno podstupovať ráno, napoludnie i neskoro večer. Uplatní sa na firemnej párty i na piknikovej tácke.
príprava
Postup
-
1
Očistenú mrkvu postrúhame na hustom strúhadle na "slížiky", pridáme roztlačený cesnak, sardelovú pastu a smotanu, starostlivo premiešame a na hodinu, dve vložíme prikryté do chladničky. Podávame na akurátne opečených hriankach, odporúčam štandardný toastový chlieb.
Diskusia k receptu