Falošný homár

eskofjer - bez fotkyeskofjer, 12. novembra 2010

Recept nie je môj "vynález", pochádza z nejakej poradenskej kulinárskej rubriky nejakých dávnych novín, keď sa ešte piesok lial a voda sypala. Je taký Zobraziť celý popisRecept nie je môj "vynález", pochádza z nejakej poradenskej kulinárskej rubriky nejakých dávnych novín, keď sa ešte piesok lial a voda sypala. Je taký jednoduchý, že to vlastne ani nie je recept. Príprava pokrmu je taká rýchla, že to ani nie je príprava. Jeho jedenie je také prosté, že to ani nie je jedenie, a preto ho možno podstupovať ráno, napoludnie i neskoro večer. Uplatní sa na firemnej párty i na piknikovej tácke.

10 minút
príprava

Suroviny

štvrť kila
2 strúčiky
150 - 200 ml
podľa chuti




Postup

  1. 1

    Očistenú mrkvu postrúhame na hustom strúhadle na "slížiky", pridáme roztlačený cesnak, sardelovú pastu a smotanu, starostlivo premiešame a na hodinu, dve vložíme prikryté do chladničky. Podávame na akurátne opečených hriankach, odporúčam štandardný toastový chlieb.

Diskusia k receptu

evanaaa
Náhodou to recept je a dá sa to jesť, podľa tých surovín- dobrých, a je to n eznáme, ale o nejaký čas už nebude.
eskofjer
Ako ste si, milí priatelia, určite uvedomili, tá potrava robí z obyčajného človeka rozprávkovú bytosť - Ďalekozrakého. Keď budete mať prázdnu misku, už len polovicu balenia toast bread-u a siahnete po ďalšom plátku, uvidíte cezeň až do Viedne a nabudúce i do svojej žiarivej budúcnosti. Z celého dobroprajného srdca ju v
marienka44
Dakujeme. ta sardelova pasta asi nahradza sol. Ale aka je to lahodkova smotana? Kysla?
evanaaa
V kauflande majú výbornú lahôdkovú smotanu kyslú, má až 30%, jena nej kuchár Pohlreich zo seriálu Ano, šéfe, extra hustú. Je pri nej aj recept.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia