Tie najlepšie recepty z Varechy priamo do vášho mailu.
20 minút príprava
Suroviny
0,5 kg
2-3 ks
2-3 ks
1 ks
3 ks
podla chuti
Postup
1
Prelisovany tvaroh, nastruhanu mrkvu na jemno, nadrobno pokrájanu cibulu, najemno postruhanu uhorku a na jemno nastruhané vajicka zmiešame s tatarskou omačkou a možeme prichutit korením
Tak tento recept poznám veľmi dobre a šalátik milujem, lebo je eňo-ňuňo! Ale tvarohu nedávam toľko.. stačí 1 vanička toho hrudkového Rajo tvarohu.ostatné ingrediencie asi v takom množstve. Chýba tam ešte trocha soli. Tatársku si robím sama... z jedného vajca majonéza... z nej asi 1/2 odoberiem a zriedim kyslou smotanou s bielym jogurtom. Fakt to odporúčam, je to výborné.
Vcera som to robila, ale pridavam aj 1 PL horcice, cerstvo mlete korenie, sol a miesto tatarskej som dala majonezu 250 ml leith a 250 g hrudkovity tvaroh, cibule ide az 2 ks nadrobno pokrajana a ostatne uz sa zhoduje s vasim receptom.
Diskusia k receptu