Nakolko na Slovensku je tazke zohnat pastu Tahini a je dolezitou zlozkou humusu ktory nabera na popularite rozhodla som sa ze pomozem tym co Zobraziť celý popisNakolko na Slovensku je tazke zohnat pastu Tahini a je dolezitou zlozkou humusu ktory nabera na popularite rozhodla som sa ze pomozem tym co tuto lahodku miluju.
príprava
na 175 °C
Postup
-
1
Predhrejeme si trubu na 175 stupnov celzia a opekame si semiacka na suchom plechu asi 5-10 min ale nesmu zhnednut. Vyberieme a nechame uplne vychladnut asi 20 min.
- 2
Semiacka a olej dame do mixera a na najvyssich obratkach mixujeme asi 2 min, pokial je masa husta prilievame olej pokial dosiahneme zelany efekt ( ja pouzivam ako priklad hustotu cesnakovej pasty).
- 3
Takto pripravenu pastu pouzivame pri priprave humusu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu