tento recept pochadza zo Švajčiarska. Videla som ho tuna v jednej relacii o vareni a velmi sa mi zapacil... Švajčiari si potrpia na Zobraziť celý popistento recept pochadza zo Švajčiarska. Videla som ho tuna v jednej relacii o vareni a velmi sa mi zapacil... Švajčiari si potrpia na kvalitne a zdrave suroviny a zo zahranicia dovazaju iba to, co sami nedokazu vyprodukovat. V polnohospodarstve su hadam neprekonatelni... obrabaju podu, ktora sa mnohym vidi neobrobitelna... a pritom u nas kvalitna zem lezi uhorom...
Postup
-
1
šparglu si ošupeme a uvarime v slanom naleve. uvarenu sparglu zabalime kazdu zvlast do sunky a ukladame do vymasteneho pekaca. dalej si pripravime omacku na zapekanie. na masti si urobime zaprazku z hladkej muky. zaprazku riedime vyvarom zo spargle a vinom. na zaver pridame šľahačku a nastruhany syr. všetko nechame rozpustit a potom zalejeme špargľu na pekaci... dame do rury zapiect a podavame buď so šalatom, chlebom, alebo zemiakmi... komu-ako chuti.
Diskusia k receptu