Foto: kikiscooking
Tento recept som vymyslela pred nedávnom ked sme mali v chladničke otvorený tvaroh, ktorý ale nikto nechcel jesť :) A áno, do cesta idú Zobraziť celý popisTento recept som vymyslela pred nedávnom ked sme mali v chladničke otvorený tvaroh, ktorý ale nikto nechcel jesť :) A áno, do cesta idú rovnaké suroviny ako do bábovky :) Dúfam, že ho vyskúšate a bude Vám chutiť rovnako ako aj mojim kamarátom ktorí ho ihneď zjedli.
porcií
príprava
Suroviny
Cesto: | |
1 hrnček |
|
1 ks |
|
1/2 hrnčeka |
|
1/4 hrnčeka |
|
1/2 hrnčeka |
|
3/4 balíčka |
|
1 balíček |
|
Poleva: | |
250 g (1 ks) |
|
1 ks |
|
1 balíček |
|
|
|
|
Postup
-
1
Cesto : Všetky suroviny na cesto dobre zmiešame.
- 2
Plech (ja používam okrúhly, aký je aj na American pie alebo aj na Pizzu) potrieme olejom a vysypeme múkou. Dáme naň cesto a pečieme pri teplote 180 °C.
- 3
Poleva : Do tvarohu pridáme vajíčko zmiešané s cukrom a dobre vymiešame.
- 4
Asi po 15-20 minútach (záleží od výkonu rúry) cesto vyberieme narežeme ho na osem častí a dáme naň polevu. Ďalej dopekáme pri tej istej teplote. Z rúry vyberáme koláč až keď je poleva zlatistej farby. Podávame s ovocím. DOBRÚ CHUŤ!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Vitaj a cíť sa tu dobre !!!