Dvojfarebné nepečené rezy

diabambulka - fotkadiabambulka, 23. januára 2011
14
porcií

Suroviny

1 balíček
1 balíček
Plnka:
1 ks
250 ml
125 g
80 g
250 g




Postup

  1. 1

    Plnka: Z mlieka a pudingového prášku uvaríme tuhý puding. Maslo a cukor vymiešame do peny, vmiešame tvaroh a uvarený vychladnutrý puding. Takto pripravenou plnkou spájame bebe sušienky striedavo kakaové s mliečnymi.

    Dvojfarebné nepečené rezy  - obrázok 1
  2. 2

    Nakoniec natrieme zvyšnou plnkou aj steny dezertu. Dajte do chladničky cez noc. A šikmo nakrájame.

    Dvojfarebné nepečené rezy  - obrázok 2
  3. 3

    Dobrú chuť:-)))

Diskusia k receptu

marianne69
...su vyborne vsak?vdaka za pripomenutie,tieto rezy patrili medzi moje zaciatky kucharcenia:-)nic nemuselo kysnut a rychlovka super...
danculka
BB keksík je veľmi vdáčný na tieto rýchlovky,super...
hubarka35
jéj aj som tieto rezy sbb keksov robievala už ako 10-11 ročná,recept som opisala od kamošky,sice ina plnka ale tato s tvarohom sa zda byt lepšia,ja mám s orechami mletymi plnku..
evusik
vďačný koláčik a veľmi krásne foto :-)
honestka
veru dobra rychlovka! este lahsie robim len s ochutenou slahackou
s (Grand Marnier), tiez dam nejake oriesky a kandovane ovocie - zabalim do alobalu na par hodin; uz sa mi stalo, ze ked som nic nemala a navsteva sedela, stihlo sa to prelezat tak, aby sa dobre krajalo
dorisa
Tiež sme už robili doma tento koláčik, dcera doniesla tento recept, a robila ho na nejakú oslavu veľmi dávno Ďakujem za pripomenutie, mám ho napísaný, ako BEBE koláč. Krásne vyzera ten tvoj. Mňam.
bejda7
Vďačná rýchlovka,minule som ho robila do roboty a nikto mi nechcel veriť že je nepečený:)) Pekné foto.
evanaaa
Páči sa mi aj tá plnka, škoda, že podobné keksy nerobia aj v dia verzii, piškóty ( dlhé) som už našla ale len v ČR, u nás je toho menej. Hneď by som toto urobila.
diabambulka
ahoj evanaaa, ano mas pravdu take podobne dia keksy nerobia- aspon neviem o tom , jedine ze by si to vyskusala do tortovnice s tými výbornými celozrnnými dia piškótami a navrstvila to hm:-))) tie dia piskóty sú klasické malé a okrúhle. Stretla si sa s nimi?
cica2
más ich krásne!!! Sú to vďačné rezy, tiež ich rada občas robievam:)
evanaaa
Diabambulka, ja ich kupujem stále, muž si ich dáva k čaju, ale sú aj jedny dobré keksíky pod značkou Nature Line, viac druhov, kombonovala som ich s piškótkami do rumových guliek. A ešte - pridávala som ti komentár k tvojim hrnčekovým knedlíkom, nevytlačil sa, písala som druhý, ani ten sa neukázal, som zvedavá či toto vyjde.
diabambulka
ahoj evanaaa, prišli mi všetky tvoje komentáre ale iba na mail, to je v pohode, lebo dnes mi to nejde asi je pretažený server:-) Aj pre diabetikov sú dobré vecii ale ja sa skôr prikláňam k tým čo nemajú plnku, zostávam verná tým dia piškótam:-)))
evanaaa
Diabambulka, ale nie sú všetky s plnkou, sú medzi nimi aj kokosové,aj celozrnné a iné.
brisid
tento recept milujem! len škoda, že príprava trvá dlhšie ako zjedenie :D :D :D pre istotu ukladám do KK (keby som svoj recept stratila)
misulkah
sú výborné :) Ďakujeme za receptík :) my sme s ocinom posypali orechami :)
diabambulka
misulkah teším sa že chutili a pozdravujem ocina, a s orechami super to je moja krvná skupina :-)))
andula1
Urobím ho dcérke k meninám, vyzerá veľmi chutno....:-)
andula1
inak keby som mala ingrediencie, tak ho idem urobiť hneď, zajtra ideme na ples, tam by som ho zobrala, ale chýbajú mi len tie keksíky....:-)
brusinka20
ukladám si tento recept do KK,ja dávam namiesto pudingu čokoládový krém:)
martab
Je to super. kolacik. Veeelmi dlho som ho nerobila. Miesto tvarohu pouzivam mascarpone. Hned ho idem spravit. Davam 5* a ukladam.
pivonka
Dnes som ich konečne urobila. Dala som tučný tvaroh a sú výborné.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia