Domáci turecký med

marosko566 - fotkamarosko566, 14. septembra 2014
2
porcie
5 minút
príprava
2 minút
tepelná úprava

Suroviny

80 g
100 g
1 bal.
2 ks




Postup

  1. 1

    Z bielok si vyslahame tuhy sneh. Pridame vanilkový aj práškový cukor.

  2. 2

    Med necháme prevrieť na šporáku a pridame sneh. Mali by tam byť aj vlašské orechy ale manželka chcela bez. Je to jedoducha a velmi rychla maškrta.

Diskusia k receptu

jozka2
Turecky med,nezabudnutelna dobrota z detstva,skusim vyskusat.
marosko566
@kukulienka71 ked je čerstvý tak je redší. Mal by postáť v chladničke no u nás som ho nestihol schovať a zjedol sa ešte teplý :) Menšia vzroka mi ostala do rána a trošku zhustol no je pravda že aj med sa usadil na spodku :).
rulik
nebývali v ňom aj nejaké orechy?