Bábovka chutí výborne a pre diabetikov môže byť tým zaujímavá že je len za 0,5 sacharidovej jednotky.
Postup
-
1
Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh, do neho postupne zašľaháme Zero update sladidlo a žĺtka.
- 2
Do zmesi zľahka vmiešame mandľovú múku a prášok do pečiva. Ak chceme mramorovú do 1/3 vmiešame kakao.
- 3
Formu na bábovku dôkladne vymastíme a následne vysypeme hrubou múkou alebo kokosom.
- 4
Pečieme v vyhriatej rúre pri 160 stupňoch 45 minút.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
www.oelmuehle-solling.de/index.php?page=shop.product_details&...
je to jemná odtučnená mandľová múka a má 7,2g sacharidov na 100g. Dá sa zameniť za obyčajné mleté mandle (tie sa dajú kúpiť aj v kauflande )