Diabeticko-Celiatická bábovka

lucuska1234 - bez fotkylucuska1234, 5. septembra 2012

Bábovka chutí výborne a pre diabetikov môže byť tým zaujímavá že je len za 0,5 sacharidovej jednotky.

Suroviny

5 ks
1-2 PL
60 g
1/2 balíčku




Postup

  1. 1

    Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh, do neho postupne zašľaháme Zero update sladidlo a žĺtka.

  2. 2

    Do zmesi zľahka vmiešame mandľovú múku a prášok do pečiva. Ak chceme mramorovú do 1/3 vmiešame kakao.

  3. 3

    Formu na bábovku dôkladne vymastíme a následne vysypeme hrubou múkou alebo kokosom.

  4. 4

    Pečieme v vyhriatej rúre pri 160 stupňoch 45 minút.

Diskusia k receptu

evanaaa
@lucuska1234 , páči sa mi tvoj recept, mandlovú múku si si sama robila,a lebo si mala už tak kúpenú ( kde?). A mohla by som miesto nej dať aj inú, Update ( tú mám, aj sladidlo), alebo nejakú celozrnnú?
buffy
60 gr=6 dkg muky sa mi zda strasne malo nato, aby vznikla cela babovka. Nieje tam nejaka chyba?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia