Výborný nepečený zákusok. Robievam ho rada a všetci si ho veľmi chvália :)
porcií
príprava
tepelná úprava
Suroviny
1 ks |
|
2 ks |
|
2 ks |
|
2 l |
|
8 PL |
|
7 ks ( alebo čokoládové) |
|
250 ml |
|
2 tégliky |
|
na posypanie |
|
1 bal. |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Uvaríme puding, ja som naraz varila aj vanil. aj kakao.puding. Na každý puding som dala necelý liter a do každého 4PL cukru alebo podľa chuti. Uvaríme a po odstavení miesame aby sa nespravila koža.
-
2
Na plech si poukladame BB kekse a trošku vychladnutý vanil.puding nalejeme na pripravené BB kekse
-
3
Poukladame croissanty na puding
-
4
Na croissanty nalejeme vychladnutý kakao.puding
-
5
V myske si vyšľaháme šlahačku a v druhej myske kyslé smotany a vanil.cukor. Šlahačku jemne pridáme do kyslej smotany,nalejeme na plech a ozdobíme grankom. Dáme strhnúť do chladničky aspoň na 3hod. Dobrú chuť :)
ukladam a vyskúšam