Úžasný čokoládový koláčik od kamarátky Zuzky.
30
porcií
porcií
25 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
| Biskvit: | |
| 7 ks |
|
| 250 g |
|
| 1 ks |
|
| 2 PL |
|
| 150 g |
|
| 1/2 bal. |
|
| 4 PL |
|
| 7 ks |
|
| na potretie |
|
| Poleva: | |
| 200 g |
|
| 180 g |
|
| 1 ks |
|
| 20 g |
|
| 4 ČL |
|
| 0,5 dl |
|
| Na poliatie biskvitu: | |
| 1 šálka |
|
| podľa chuti |
|
Postup
-
1
Z uvedených surovín upečieme biskvit na veľký plech klasickým spôsobom. Necháme vychladnúť.
- 2
Vychladnutý koláčik hojne polejeme uvarenou vlažnou nescafé s rumom a potrieme ríbezľovým džemom.
- 3
Nad parou roztopíme maslo, pridáme ostatné suroviny, vymiešame na hladkú uzmes a necháme mierne vychladnúť. Vlažnou polevou polejeme koláčik a rozotrieme. Môžeme posypať čokoládou, orechami, kokosom alebo nechať iba zaliate kakaovou polevou.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









Diskusia k receptu