Čokoládový krémeš

kucharka100 - fotkakucharka100, 23. apríla 2011

Recept mám od svojej švagrinej. Je superkový aj slávnostný.

60 minút
príprava
25 minút
na 230 °C

Suroviny

krém:
1 /2 litra
25 Dg
3 Dg
5 PL
2 ks  na ozdobenie
  na ozdobu




Postup

  1. 1

    Z 5 vajec si upečieme obyčajnú piškótu. Necháme vychladnúť. Krém : z uvedených surovín na krém si vytrepeme nad parou hustejší krém a necháme vychladnúť, občas pomiešame. Na piškótu navrstvíme krém, potom príde vrstva šľahačky a na to všetko postrúhame čokoládu, alebo posypeme čokoládovou ryžou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia