Čokoládový krém (ang. Chocolate Ganage) je niečo ako rozpustená čokoláda,ale má lepšiu chuť. Používa sa kdekoľvek chcete,no najmä do cesta na koláče. Ako poleva Zobraziť celý popisČokoládový krém (ang. Chocolate Ganage) je niečo ako rozpustená čokoláda,ale má lepšiu chuť. Používa sa kdekoľvek chcete,no najmä do cesta na koláče. Ako poleva sa to nehodí,pretože tento krém netuhne.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do väčšej misky si nalámeme čokoládu a necháme stranou.
- 2
Smotanu privedieme do varu a zalejeme ňou kúsky čokolády. Nemiešame,necháme 2 minúty stáť.
- 3
Po 2 min zmes zamiešame,čokoláda sa nám krásne spojí so smotanou. Primiešame maslo a krém je hotový. Tento krém môžeme použiť do koláčov,kde sa používa rozpustená čokoláda,alebo namiesto kakaa.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu