Nepečený čokoládový dezert
Nepečený čokoládový dezert

Čokoládové trojuholníky

opekanka123 - bez fotkyopekanka123, 23. decembra 2021

Suroviny

150 g
150 g
2 PL
40 g
75 g
75 g nasekané




Postup

  1. 1

    Trojuholníkovú formu na Toblerone obložíme potravinovou fóliou alebo papierom na pečenie. Čokolády necháme osobitne roztopiť nad parou.

  2. 2

    K bielej čokoláde pridáme 20 g masla, 1 lyžicu medu a brusnice.

  3. 3

    K tmavej čokoláde pridáme 20 g masla, 1 lyžicu medu a nasekané orechy.

  4. 4

    Najprv nalejeme do formy bielu čokoládu, následne opatrne tmavú, aby sa nezmiešali. Necháme vychladnúť a dáme do chladničky stuhnúť.

  5. 5

    Stuhnutú čokoládu nakrájame na trojuholníky.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia