Čokoládové trojuholníky
Suroviny
150 g |
|
150 g |
|
2 PL |
|
40 g |
|
75 g |
|
75 g nasekané |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Trojuholníkovú formu na Toblerone obložíme potravinovou fóliou alebo papierom na pečenie. Čokolády necháme osobitne roztopiť nad parou.
- 2
K bielej čokoláde pridáme 20 g masla, 1 lyžicu medu a brusnice.
- 3
K tmavej čokoláde pridáme 20 g masla, 1 lyžicu medu a nasekané orechy.
- 4
Najprv nalejeme do formy bielu čokoládu, následne opatrne tmavú, aby sa nezmiešali. Necháme vychladnúť a dáme do chladničky stuhnúť.
- 5
Stuhnutú čokoládu nakrájame na trojuholníky.
Tiež čokoládový dezert:
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
Ďalšie recepty
- 2
Diskusia k receptu