Čokoládové mascarpone s kávovým likérom a malinami
Ján Dics
Šéfkuchár reštaurácie TOWERS v Bratislave, 12. novembra 2009
Šéfkuchár reštaurácie TOWERS v Bratislave, 12. novembra 2009
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Mascarpone vymiešame spolu s cukrom a kakaom a dáme vychladiť.
- 2
Do prázdneho pohára nalejeme likér, naplníme vychladenou zmesou a navrch poukladáme čerstvé maliny. Dozdobíme mätou.
- 3
Náš tip: Novú verziu dezertu získame, keď vyskúšame rôzne likéry a maliny vymeníme napríklad za čučoriedky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu