Foto: johaneska
Lahodná chuť čokolády :)
9
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
20 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Miesto batatu možno použiť aj mrkvu. Čokoládu rozpustíme vo vodnom kúpeli spolu s olejom a medom. Batat nakrájame, uvarime vo vode so štipkou soli a škorice. Po uvarení ho roztlacime.
- 2
Do roztopenej teplej čokolády po jednom vmiešame vajíčka,pridame batat a cesto dáme na plech vystlaný papierom. Posypeme ovocím.
- 3
Ja som použila jahody, cernice a čučoriedky. Pečieme pri 180 stupňoch 20 minut. Vo vnútri ostane krásne jemný a cítiť lahodnú chuť čokolády, nie celkom upečenú. Necháme vychladnúť a nakrájame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Dakujem aj ja :) batáty su super, ja som z nich dokonca robila uz aj koprovu omacku
Som rada, že chutil :)