Čokoládová torta Macko
Marcel Kaník
Šéfkuchár hotela Oravský háj v Trstenej, 2. februára 2010
Šéfkuchár hotela Oravský háj v Trstenej, 2. februára 2010
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4-6
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Z mlieka, pudingového prášku a cukru si pripravíme puding, v ktorom rozpustíme čokoládu. Pripravený puding vylejeme do formy, na vrch poukladáme detské piškóty a necháme odstáť.
- 2
Po vychladnutí a stuhnutí preklopíme na podnos. Ozdobíme podľa vlastnej fantázie.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu