Čokoládová torta Macko

Marcel Kaník
Šéfkuchár hotela Oravský háj v Trstenej, 2. februára 2010
Čokoládová torta Macko
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4-6
porcie
20 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 l
110 g
150 g
200 g
1 balenie




Postup

  1. 1

    Z mlieka, pudingového prášku a cukru si pripravíme puding, v ktorom rozpustíme čokoládu. Pripravený puding vylejeme do formy, na vrch poukladáme detské piškóty a necháme odstáť.

  2. 2

    Po vychladnutí a stuhnutí preklopíme na podnos. Ozdobíme podľa vlastnej fantázie.

Diskusia k receptu

58vlasta
Aký jednoduchý recept, možno by sa ešte pod piškóty aj nejaké ovocie hodilo...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia