Foto: pupava
V zásade klasická bublanina, akurát ozvláštnená kakaom. Výborná na nedeľu, keď sa vám nechce vymýšľať nič zložité, no niečo sladké by ste si predsa Zobraziť celý popisV zásade klasická bublanina, akurát ozvláštnená kakaom. Výborná na nedeľu, keď sa vám nechce vymýšľať nič zložité, no niečo sladké by ste si predsa len dali...
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Mokrá časť: vajíčka vyšľaháme s práškovým cukrom. Pridáme olej a mlieko. Upozorňujem vopred, že si treba vziať trochu väčšiu misku.
- 2
Suchá časť: v ďalšej miske si zmiešame múku, prášok do pečiva, kakao.
- 3
Pridáme ríbezle, vmiešame ich do cesta a cesto vylejeme na plech (samozrejme, s papierom na pečenie alebo posypaný múkou). Pečieme asi 25 minút na 180°C.
- 4
Po vybratí porozkrajujeme a podávame napríklad so šľahačkou a ovocím. Dobrú chuť (:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu