Foto: irenaw
jednoduchý a dokonalý...
3-5 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Do nádoby na šľahanie dáme citrónovú šťavu. Pridáme tri kopcovité PL práškového cukru (množstvo cukru upravíme podľa chuti), mascarpone a nakoniec šľahačku. Všetko spolu vyšľaháme do pevného krému. Stačilo napísať iba predchádzajúcu vetu, ale takto to trochu lepšie vyzerá. Napísať "fotorecept" sa tuším neopovážim ;-))).
-
2
Aj keď sa to nezdá, dobre drží tvar, takže sa hodí aj na torty. Cez víkend som ním plnila tortu zo 4 vrstiev cesta a 3 vrstiev krému. Dobrú chuť!
-
3
Z uvedeného množstva je 1000 ml vyšľahaného krému.
idem ťa prosiť:
môžem i ja skúsiť..??
povaríš a dáš do pohára..čo sa na závit zatvára..??
už nie do pary..?
nech sa mi podarí...
:-)
si zlatá..:-!
skúsim z poldávky..
ja sa rada so slovíčkami hrám-tak sa zabávam..
ale - rozumiem aj proze...
nie je to o poze...
:-)))
sterilizujú sa v horúcej vode. cez víkend ti napíšem do TS čo a ako. a možno to aj skúsim, keď zas kúpim vhodné citróny ;-)