Citrónovo-cesnakový zázrak fotorecept

jack - fotkajack, 13. marca 2016
Citrónovo-cesnakový zázrak (fotorecept)
Foto: jack

Upravuje tlak, odstraňuje to vápnik a tuk usadený v tele a v cievach, posilňuje srdce.

30 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

5 ks
30 strúčikov
1 l




Postup

  1. 1

    Citróny umyjeme v horúcej vode a nakrájame ich na malé kúsky, aj so šupkou. Cesnak olúpeme a nakrájame na polovice.

    Citrónovo-cesnakový zázrak (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Všetko dohromady zmixujeme na kašu.

    Citrónovo-cesnakový zázrak (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Tú nalejeme do vody a necháme prejsť varom. Keď začne vrieť, povaríme asi 5 minút a hneď odstavíme.

    Citrónovo-cesnakový zázrak (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Precedíme cez sitko.

    Citrónovo-cesnakový zázrak (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Nalejeme do fľaše a skladujeme na chladnom mieste. Najlepšie je dať do dvoch pol litrových, aby sa vám zmestili do chladničky. Ja som takú nemala, tak zatiaľ to budem skladovať na balkóne.

    Citrónovo-cesnakový zázrak (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Užívanie: Pijeme denne 2 cl (tj 1 štamperlík), buď ráno pred raňajkami alebo pred obedom. Túto lacnú a neškodnú kúru by mal človek opakovať každý rok. Účinok tejto kúry sa prejaví naplno. Po 3 týždňoch pitia pocítite v tele príjemné omladenie.

  7. 7

    Zvápenatenie a vedľajšie príznaky, ako je zhoršený zrak alebo sluchové problémy sa postupne zmenšujú a odchádzajú.

  8. 8

    Po 3 týždňoch užívania by mal človek kúru na 7 dní prerušiť a potom zase 3 týždne pokračovať. Potom sa dostaví prenikavý úspech. Človek môže zase dobre spať a nemusí v noci behať na záchod. Vápnik sa rozpustil. Liek sa tiež osvedčil pri vypadávaní zubov-paradentóze.

  9. 9

    Mám recept od svojej pani vedúcej a ona je veľká bylinkárka, tak som sa rozhodla ho vyskúšať a podeliť sa oň s Vami. Aby sme boli všetci zdraví a tešili sa zo života.

Diskusia k receptu

micca
mam to odskusane mozem len doporucit
jack
Ďakujem za komentáre,nevedela som,že už to tu bolo.Ináč by som to nedávala.Ale možno niekomu pomôže.Tak nie možno,ale určite pomôže.Ja som o tom ešte nepočula,preto som bola milo prekvapená.,aké má účinky.Všeliek.
alena45
@Radost (13.3.2016 19:02)

nielen kostí, mne sa odlomila polovička zdravého zuba. Asi dva mesiace som pila citrónovú vodu. Ale na druhej strane som mala dva kalcifikáty v ramene (podľa roentgenu) a tie zmizli. Něco za něco.
radox1
ako som uz pisal v predoslej diskusii,rad by som tu videl realne vysledky,lebo je toho plny intertnet,a 98% prispevkov vychvalenyje len trepanie do vetra.jasne ze to neublizi ale skor pomoze,a ked by som aj do toho siel,tak bez varenia,cize len zmixovat za surova.inac cesnaku jem dost,a naozaj znizuje tlak.
1x radox1
tajo
mavals om problemy so spankom...po tejto kure som spaval ako zabity, ja to jednoznacne doporucujem, aj teraz kuru uzivam
jack
Milá @slne čnica1,pri osteoporóze radšej nie,citrón nerobí dobre kostiam.
jack
Milá @Lola1966 v tomto ti ja poradiť neviem.Bolo by dobré sa opýtať nejakého lekára a poradiť sa s ním.Prajem pekný večer.
majok
To varenie ma trošičku vyrušuje, ale asi to idem vyskúšať.
haji
@Jack - hlásím hotovo, mám toho trochu víc. Elixíru mi vyšlo 1,4 litru a krabička česnekocitro hmoty /vymyslím co s ní/. Mám trošku hustější konzistenci, bo sítko jsem neměla tak jemné. Budu si držet palce, ať vydrží on i já!! haha Po kůře podám raport!
@Radox - nebojaj, určitě písnu - jsem ukecaná, to je záruka odezvy!
haji
@Jack mám dobráno, byť s malou překážkou. Jakmile bude nový česnek, udělám elixír znovu. Moc mi chutná, nemá chybu. Cítila jsem se po každodenní dávce /já přešla na velkou štamprli/ svěžejší. Další účinky potvrdit nemohu. Ale i kdyby byla svěžest, spolu s pro mě úžasnou chutí, jediným pozitivem, mně to stačí. S prolisovaným zbytkem jsem nevymyslela nic, uvidíme příště. U mě úspěch!
martamm
Ja som si recept upravila, rozmixovala som to s vodkou,varenim sa nicia vitaminy. Tak som zvedava na efekt, snad aj v tomto pandemickom case posilni imunitu
haji
@jack dnes jsem znovu robila tento zázrak. Brácha mi přinesl naloupaný česnek, množství trefil přesně. Hotový zázrak jsem uložila do lednice a od zítra začnu užívat. Cévy aj ja sa budeme radovat.