Čína z tofu v placke

boddez - bez fotkyboddez, 27. júla 2011

velmi chutný a zdravý obed....Píšem len prípravu samotného jedla zemiakove lokše sa robia klasicke to dokáže každý

6
porcií
30 minút
príprava
60 minút
na 180 °C

Suroviny

1 balik
1 balík
100 g
100 g
100 g
100 g
medzi prsty
štipku
1 ks
medzi prsty




Postup

  1. 1

    Tofu kocky si namoíme vo vode pridáme bujon a sojovu omáčku. Udené tofu si pokrájame na kocky Zeleninu si dáme na olej na panvicu podlejeme troškou vody pridáme grilovacie korenie,sol sojovu omáčku podusíme ked su sojove kocky uvarene..mäkke pridáme ich na panvicu ku koncu pridáme udene tofu..spolu podusíme ešte 10 minút urobime si lokše a plnime zmäsou:)

Diskusia k receptu

marienka44
@Boddes ,postup nie je mi jasny. Pises:...ked su sioj. kocky uvarene ,...
Ale predtym si ich len namacal vo vode a nevaril ! Asi si musim sama domysliet a postup upresnit. :-)
boddez
marienka44 aha všetci to pochopili...ale tetuška došla zapodpichovať...každému normálnemu dôjde že sojove kocky sa spolu s bujonom varia...ale tebe nedôjde...:)nechám na teba...:)
mata3636
a kde máš v rozpise surovín sójové kocky? najprv si po sebe aspoň 2x prečítaj, čo si napísal a potom kritizuj marienku44. tvoj postup receptu je jedna chaotická zlátanina, bez urážky. čiarky, bodky za vetou, nič. zle sa to číta.
boddez
mata3636, hned ako druha surovina...pochopi normálny..človek...vidiš pridala si sa k marienke...a nečítaj ked sa nepáči
ailuj82
podľa mna sú tofu kocky niečo iné ako sojové kocky...
mata3636
boddez - tofu a sójové kocky sú dve úplne rozdielne veci. pokiaľ si recept neprečítam, nemôžem vedieť, či sa mi bude páčiť alebo nie. určite nie som jediná, komu sa to zle čítalo, len možno to tu nechceli písať. kto sa tu chvíľu pohybuje, už ťa pozná a vie, ako budeš reagovať. a nesklamal si. načo potom pridávaš recepty, ked nevieš slušne reagovať na malé pripomienky? keby si si rcp opravil hned po marienkinom komentári, ja by som sa neozvala.
 www.google.sk/imgres?imgurl=http://ke.potraviny.eu/im...

 www.google.sk/imgres?imgurl=http://hypervocal.com/wp-...
- ešte stále si myslíš, že je to to isté?
mata3636
k tvojmu komentáru k môjmu rcp - stačí si prečítať rcp od začiatku, je tam jasne napísané, aby si každý upravil množstvá podľa svojho apetítu. v každom balíčku sójových plátkov je iný počet kusov. mám tam aj odfotené naplnené plátky, aby mal každý predstavu, aké veľké kúsky syra a šunky som tam dala. a veci na trojobal si tiež každý upraví podľa toho, koľko plátkov obaľuje.
bud taký láskavý a vydoluj zo seba trocha objektivity, tvoj postup prípravy nie je jasný. pod každým tvojím rcp vzniká kontroverzná debata a ty stále útočíš na ostatných, len v sebe nehľadáš chybu.

alexdidi
Podľa mňa je omnoho náročnejšie pripraviť dobré, chutné zemiakové lokše ako klasicky pripravené sójové kocky (tofu kocky totiž som ešte nevidela) s MRAZENOU zeleninou.....




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia