Čili cibuľky s ananásom

redakcia - fotkaredakcia, 9. februára 2010
10 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
2 PL
1 PL
4 plátky
250 ml
1-2 PL
1 KL




Postup

  1. 1

    Na panvici rozohrejeme olej, pridáme olúpané celé cibule a opečieme ich. V miske zmiešame čili, kajenské korenie, ananásovú šťavu a ocot. Polovicu prilejeme k cibuliam a prikryté na minime dusíme 15 minút.

  2. 2

    Panvicu odkryjeme, prilejeme zvyšnú šťavu a odkryté varíme 10 – 15 minút. Z času na čas premiešame, aby čili prášok neprihorel.

  3. 3

    Ananás nakrájame na malé kúsky a na posledné minúty pridáme k cibuliam. Ochutíme soľou. Podávame k minútkam, hydine alebo divine.

Diskusia k receptu