Cigánske rýchlo jedlo

apolka - fotkaapolka, 12. januára 2016
10-12
porcií

Suroviny

2 kg
2 kg
1 kg

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Osupeme si zemiaky nakrájame na kocky umyjeme a dame varit.Takisto si nakrájame maso na kocky a dame varit kym nezmekne ja tam davam aj bravcove kosti na polievku,aby to malo chut.Kym sa nam masko vari okoreníme pridame sol,vegetu+ podla chuti koreniny.Ked sa nam uz masko uvarilo a voda sa vyparila nechame trosku prazit pridame uvarene zemiaky pomiesame.Treba nechat aby sa to vsetko spolu este takých 5min pieklo. Prajem dobru chut !

Diskusia k receptu


Zatiaľ 2 komentáre
Tak toto si ozaj neviem predstaviť - variť 2 kg mäsa vo vode, len tak?Žiadna cibuľa, paprika, a koľko tej vody, keď sa nám má aj vypariť?
A ešte - prečo rýchle? To nie je minútka, než sa mäso uvarí.......