Cíferské prsíčka
Autor receptu: ivica
Už si nepamätám, kde som tento recept získala, zdal sa mi ale veľmi dobrý. Tušenie ma nesklamalo!
20 minút príprava |
30 minút tepelná úprava |
Postup
- Na oleji speníme na drobno nakrájanú cibuľku. Pridáme na hranolčeky nakrájané kuracie mäso a opražíme do biela.
- Pridáme soľ, karí korenie a podlejeme nálevom zo šampiňónov, v prípade potreby dolejeme troška vody.Tesne pred dovarením pridáme syr a šampiňóny. Miešame kým sa syr nerozpustí a šampiňóny nezmäknú.
- Doporučujem použiť šampiňóny celé a nakrájať si ich podľa seba. Lepšie to vyzerá a ten kto ich nemusí,ako môj syn, sa im pri naberaní ľahšie vyhne.
- Vyskúšala som mäsko z prsíčiek i z vykostených stehienok. Obe sú výborné! Podávame s cestovinou.