Cíferské prsíčka

Autor receptu: ivica

Už si nepamätám, kde som tento recept získala, zdal sa mi ale veľmi dobrý. Tušenie ma nesklamalo!

20 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Na oleji speníme na drobno nakrájanú cibuľku. Pridáme na hranolčeky nakrájané kuracie mäso a opražíme do biela.
  2. Pridáme soľ, karí korenie a podlejeme nálevom zo šampiňónov, v prípade potreby dolejeme troška vody.Tesne pred dovarením pridáme syr a šampiňóny. Miešame kým sa syr nerozpustí a šampiňóny nezmäknú.
  3. Doporučujem použiť šampiňóny celé a nakrájať si ich podľa seba. Lepšie to vyzerá a ten kto ich nemusí,ako môj syn, sa im pri naberaní ľahšie vyhne.
  4. Vyskúšala som mäsko z prsíčiek i z vykostených stehienok. Obe sú výborné! Podávame s cestovinou.