Táto bábovka je veľmi chutná,nie je tam múka a preto je vhodná aj pre celiatikov.Stala sa obľúbenou sladkosťou môjho manžela,takže v poslednom čase ju Zobraziť celý popisTáto bábovka je veľmi chutná,nie je tam múka a preto je vhodná aj pre celiatikov.Stala sa obľúbenou sladkosťou môjho manžela,takže v poslednom čase ju pečiem nie pre seba,ale pre neho.
porcií
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
Celé vajcia vymiešame s kryštálovým a vanilkovým cukrom.Potom postupne pridáme Zlatý klas,kypriaci prášok a nakoniec pomaly pridáme olej.Takto vymiešanú masu vylejeme do formy a pečieme na 200 stupňoch cca pol hodinu/treba špajdlou vyskúšať či je cesto prepečené/. Hotovú bábovku necháme vychladnúť,vyklopíme na tanier a môže sa podávať.
Diskusia k receptu