Chrumkavé krídelká

tontoj - bez fotkytontoj, 16. decembra 2010

Jednoduche,rychle,chutne .

Suroviny

500  g
2 ks
2 čl




Postup

  1. 1

    Krídelka umyjeme a dáme variť s pridaním trochu soli. Dávame pozor aby sa príliš neuvarili.

  2. 2

    Uvarené krídelká vyberieme a necháme vychladnúť. Z vajíčok si oddelíme bielky, do ktorých pridáme solamyl a štipku soli.Z bielkov, solamylu a soli vyšľaháme sneh.Na panvici si zahrejeme olej . Krídelka obaľujeme v snehu a opražíme v oleji do zlatista.Poukladáme ich na misu a silno pokvapkáme sojovov omáčkov.

  3. 3

    Mne to chutí s čerstvým chlebom a dobrým vychladeným pivom.Dobrú chuť.

Diskusia k receptu

dogagador
kedysi moja svokra uvarila polievku, potom kurca vybrala a vyprazila a to sa nedalo jest....viem, ze pises, ze neuvarit celkom, ale ked uz to prazis, nemoze sa to obalit surove a prazit tak?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia