Foto: klimeczek
Čokoláda je vášňou, túžbou potešením. Osobne ju v receptoch používam celkom často a rád.
12
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
BeBe sušienky rozmixujeme na jemný prášok. Zmiešame s maslom a vytvoríme si jednotnú masu s ktorej si vyformujeme na dno tortovej formy korpus. Ten dáme do chladničky stuhnúť.
- 2
V miske si zmiešame mascarpone s tvarohom a roztopenou a vychladnutou čokokoladou. Do tejto zmesi jemne metličkou spájame vyšlahanú šľahačku. Hotovú zmes nalejeme na pripravený korpus a dáme na 24 hodín odležať do chladničky. Pred podávaním ozdobíme podľa chuti s čerstvými jahodami a roztopenou čokoladou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
robím podobne, na vrch dávam ešte ganache. Je naozaj výborná.