Chick´n cheese, alebo MC Donald u vás doma

barus87 - bez fotkybarus87, 7. mája 2010

Práve som si čítala recept na Ciabattu a tak ma napadlo niečo, čo veľmi často robievam svojej maškrtnej polovičke. Milovníci MC Donaldu ocenia tento kalorický, Zobraziť celý popisPráve som si čítala recept na Ciabattu a tak ma napadlo niečo, čo veľmi často robievam svojej maškrtnej polovičke. Milovníci MC Donaldu ocenia tento kalorický, ale chutný obed. Ale hlavne, vieme čo jeme ;)

4 - 6
porcie

Suroviny

4 - 5 ks
500 g
na obalenie
4 - 5 ks
1 ks
4 - 5 plátkov
100 g
4 - 5 PL




Postup

  1. 1

    Kuracie prsia narežeme na tenké filety, obalíme a vypražíme.

  2. 2

    Ciabattu rozkrojíme na polovicu a dáme na chvíľku zapiecť do rúry, nech je teplá a chrumkavá .

  3. 3

    Na troche oleja opražíme slaninu z oboch strán do chrumkava.

  4. 4

    Paradajku pokrájame na kolieska (1 ciabatta - 1 koliesko).

  5. 5

    na ciabattu postupne vrstvíme: tatárku (potrieme ňou obe vnútorné strany ciabatty), šalát, rezeň, plátok syra, plátok slaniny, koliesko paradajky.

  6. 6

    Podávame samozrejme s colou a hranolkami a potom trávime aspoň dva dni :) P.s.: Osobne slaninu nedávam, lebo je to potom až príliš ťažké na žalúdok). Ak sa vám zvýšia rezne, máte bonus :D

Diskusia k receptu

babidka
pekna obmena naseho "rezen s chlebom" :-)urobim to , ked sa pojde na vylet alebo piknik :-)
jojusko
Rezne s chlebom boli temer povinným jedlom, ktoré nám mamička alebo teraz už naša milá manželka balila do chlebníka keď sme išli na výlet, keď v škole bolo celodenné pochodové cvičenie a pod. Ďalšie pochutiny, ktoré krezňom ponúka tento recept pvyšujú jedlo turistické na niektoré hlavné denné jedlo. Niečo podobné som už skôšal ale to nebolo tak lákavé ako domáci Mc.Donald.
oblizprst
Ja nemusím ani colu, ani hranolky. Ale vôbec nemám námietky ak si chce niekto kaziť trávenie stravou podľa McDonalda. Aj mu to v pohode pripravím. Viem, že existuje veľmi veľa ľudí, ktorí takejto strave dávajú prednosť - žiaľbohu.
maligurmanko
Dobry recept zda sa mi ze by to ale nebolo porovnatelne s mcdonaldom.pretoze toto je jedlo a mcdonald je hn*s




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia