Foto: sandraviglasova
Kukurica je sladučká, cibuľa zas tak šťavnatá, a bez tuniaka by to nešlo. Ako sacharidovú prílohu som zvolila celozrnné cestoviny, a ako "krém" Zobraziť celý popisKukurica je sladučká, cibuľa zas tak šťavnatá, a bez tuniaka by to nešlo. Ako sacharidovú prílohu som zvolila celozrnné cestoviny, a ako "krém" selský jogurt. Ľahká a zdravá večera, a ako bonus, je úplne chutná!
porcie
príprava
Postup
-
1
Cestoviny dáme variť. Trošku posolíme a prikvapneme trošku olivového oleja.
- 2
Cibuľu nakrájame na tenučké mesiačky na dáme do misky, v ktorej budeme pripravovať jedlo.
- 3
Pridáme kukuricu.
- 4
Pridáme uvarené a studenou vodou premyté cestoviny.
- 5
Pridáme jogurt a dobre premiešame.
- 6
Naložíme na tanieriky. Každému dáme na vrch cestovín po polke konzervy tuniaka. Dozdobíme zvyšnými kolieskami cibule a kukuricou. Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@cesminaz páči sa mi tvoje "užívanie si" s tuniakom :)
@johnst tak dobrú chuť k tomu voňavému dútniku :D