tento recept mám z relácie " varím, varíš, varíme" spred asi 15 tich rokov, už ani neviem, kto to varil, ale pretože mám rada Zobraziť celý popistento recept mám z relácie " varím, varíš, varíme" spred asi 15 tich rokov, už ani neviem, kto to varil, ale pretože mám rada cesnak, tak ho robím aj keď potom "vonia" celý byt
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
uvaríme špagety (klasika)
- 2
očstený cesnak (ja ho mám rada, tak dávam celú hlavičku) prepučíme a na oleji (najlepšie na olivovom, ale nemusí byť) opražíme do ružova. POZOR! cesnak stale treba miešať, je hotový za chvíľočku
- 3
špagety zmiešame s cesnakom a bazalkou a na taniery posypeme syrom
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
A ten cesnak sa nesmie prepučiť, musí sa nakrájať nadrobno. Je v tom fakt rozdiel.