Čerešňová koláčová torta
Monika Kissová
cukrárka spoločnosti Sodexo Slovakia, 21. júla 2013
cukrárka spoločnosti Sodexo Slovakia, 21. júla 2013
Foto: Ľuboš Pilc
10
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
30 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Vyvaľkané lístkové cesto vložíme do tortovej formy, niekoľkokrát ho popicháme vidličkou a posypeme múkou, zmiešanou s dvomi lyžicami cukru.
- 2
Dno naplníme vykôstkovanými čerešňami, posypeme 3 lyžicami cukru a dáme piecť na 20 minút pri 180°C.
- 3
Koláč potom pokryjeme bielkovou penou vyšľahanou so zvyšným cukrom a pečieme asi 10 minút.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu