Foto: ivah
Jahodová sezóna je v plnom prúde, a tak som si vymyslela ďalšiu zdravú dobrotu. :-)
8
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
20 minút
na 150 °C
na 150 °C
Postup
-
1
Všetky suroviny na cesto ručne vymiešame na vláčnu hmotu, ktorú rukami roztlačíme na dno okrúhlej formy s priemerom cca 28 cm.
- 2
Suroviny na plnku (okrem jahôd) rozmixujeme ponorným mixérom. Plnku natrieme na cesto a vtlačíme do nej pokrájané jahody.
- 3
Koláč pečieme v teplovzdušnej rúre pri teplote 150°C približne 20 minút.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu