Bystrická pochúťka

nelajsia - fotkanelajsia, 6. apríla 2010
Bystrická pochúťka
Foto: nelajsia
2
porcie
15 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

1  ks
2  ks
10  ks
1  ks
1  lyžica
2-3  lyžice




Postup

  1. 1

    Tofu nakrájame na kocky, banány na kolieska, striedavo napichávame na špíz tofu, banán a šampiňóny.

  2. 2

    Vajíčko vyšľaháme so sójovou omáčkou, špízy obaľujeme a opečieme na oleji. Keď ich otočíme, nalejeme zvyšok vajíčka a opekáme z druhej strany. Pôvodný recept je obaliť v trojobale klasicky, ale takto je to delená strava - biekovinové jedlo, banány musia byť tvrdé, nedozreté.

Diskusia k receptu

hanina
Tak to vyzerá fantasticky, ďakujem . Istotne vyskúšam.
hanina
A ozaj vyskúšala som Vaše kuracie prsia s ananásom a brusnicami. Brusnice som dala zavárané a bolo to aj tak super. Vďaka.
frezia68
No,pozrela som na recept a lákavo vyzerajúci tanier a autora som uhádla.Už si pre mňa charakteristická ako Cistinka :-)) a veru odkukávam.
martina34
akurát práve rozmýšľam, čím nahradím tie banány? žeby klobásou? :-)))
martina34
@jezibabka , ja sa len pridržiavam delenej stravy, banány sú sacharid a tofu bielkovina, to je nevhodná kombinácia, skôr by som dala kuracie prsíčka a tofu, alebo už tú klobásku, možno...
nelajsia
ja viem..delená strava...ale vraj banány keď sú ešte zelené, čiže nezrelé, patria do skupiny bielkovín




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia