Foto: rennatte
Najviac chutí natreté na čerstvý chlieb, pridávame do nátierok, alebo potierame pečené kuriatko, môžeme použiť ako základ na omáčky a všade tam kde bežne Zobraziť celý popisNajviac chutí natreté na čerstvý chlieb, pridávame do nátierok, alebo potierame pečené kuriatko, môžeme použiť ako základ na omáčky a všade tam kde bežne pridávame maslo. Uskladníme v mrazničke naporcované na kocky.
príprava
Postup
-
1
Sezóna medvedieho cesnaku v plnom prúde, tak vyberieme sa na svoje osvedčené miesta a natrháme si listy medvedieho cesnaku
-
2
maslo si hodinu vopred nakrájame a necháme zmäknúť pri izbovej teplote, zatiaľ si umyjeme a najemno nasekáme listy medvedieho cesnaku, najlepšie v robote
-
3
zmäknuté maslo prešľaháme mixérom s metličkami, pridáme 2PL nasekaných listov
-
4
a šľahačom zapracujeme do masla
-
5
Menšiu misku vyložíme fóliou a naplníme maslom, dobre zabalíme a dáme stuhnúť do chladničky. Použijeme až na ďalší deň, aby sa chute prepojili. Môžeme nakrájať na menšie kúsky a odložiť do mrazničky.
-
6
Najviac chutí natreté na čerstvý chlieb
je to rovnako chutné, ale zdravšie