Túto bublaninu rada robím, lebo pri nej nie je veľa špinavých riadov, všetko sa pripravuje v jednej mise. Pre bezlepkárov stačí vymeniť len múku Zobraziť celý popisTúto bublaninu rada robím, lebo pri nej nie je veľa špinavých riadov, všetko sa pripravuje v jednej mise. Pre bezlepkárov stačí vymeniť len múku za Jizerku alebo nejakú podobnú čo máte obľúbenú. Bublanina je veľmi jemná a kto ju ochutná hneď si pýta recept.
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Bielka vyšľaháme na polotuhý sneh a postupne prisýpame 10 dkg kryštálového cukru, potom pridávame postupne žĺtky a ešte 20 dkg kryštálového cukru, vanilkový cukor, vlažnú vodu, olej, a múku zmiešanú s práškom do pečiva.
- 2
Celú zmes ešte zľahka premiešame a dáme piecť na vymastenom a vysypanom plechu (ovocie podľa chuti).
- 3
Pečieme v mierne vyhriatej rúre (180 C).
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
fotorecept ) k tvojmu receptíku:-))