Brownies s čokoládovým kapučínom
Marek Ort
šéfkuchár reštaurácie Altitude v Bratislave a člen olympijského tímu Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov, 21. apríla 2013
šéfkuchár reštaurácie Altitude v Bratislave a člen olympijského tímu Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov, 21. apríla 2013
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Nepoznám lepšiu sladkú surovinu, ako je čokoláda. Dá sa s ňou donekonečna kúzliť, aby sa napokon čokoládový dezert stal tou najchutnejšou bodkou za stolovaním.
10
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
25-30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Čokoládu rozpustíme s maslom. Vajcia vyšľaháme s cukrom a potom vmiešame do čokolády.
- 2
Nakoniec primiešame múku a prášok do pečiva.
- 3
Nalejeme do formy a vložíme do rúry vyhriatej na 180 °C. Pečieme 25 – 30 minút podľa veľkosti formy. Podávame s čokoládovým kapučínom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu