Foto: majka5551
Niekedy si potrebujeme oddýchnuť od mäsových jedál. Tento recept je síce ľahký ale veľa zasýti ani neviem odkaľ som ho získala ale je Zobraziť celý popisNiekedy si potrebujeme oddýchnuť od mäsových jedál. Tento recept je síce ľahký ale veľa zasýti ani neviem odkaľ som ho získala ale je super :-) Chutí aj chlapom
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Uvaríme si v neposolenej vode brokolicu. Zatiaľ si rozdrobíme nivu a brokolicu ktorú sme po vychladnutí nasekali pridáme k nive. Vidličkou roztlačíme zmes aby vznikla nátierková hmota do hmoty pridáme 2 vajcia a trocha strúhanky - krupice detskej a necháme 30 min odležať.
- 2
Z hmoty vytvarujeme karbanátky a obaľujeme v strúhanke. Na sporáku si rozpálime masť alebo olej a pomaličky pražíme asi 10 min. Karbanátky pokladáme na kuchynské útierky aby sme sa zbavili prebytočného oleja.
- 3
Podávame so zemiakovou kašou. Dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Nedávno som čítala,že syry s akoukoľvek plesňou nie sú vhodné pre deti a ľudí,ktorí sa liečili na rakovinu-údajne môže rozbujnieť alebo prebudiť rakovinové bunky.
Recept je určite dobrý.Môže sa použiť aj na jemno postrúhaný tvrdý syr,alebo keď robím zeleninové fašírky akékoľvek a chcem ich mať bez mäsa urobím bešamelovú omáčku,nechám vychladnúť a potom pokračujem ako majka555 alebo podobne.